Локо Пловдив - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Локомотив", начало 17.45 часа.

Последните 10 срещи на Локо Пловдив във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи, 2 равенства и 2 загуби в последните 6 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 7 победи и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Локомотив Пловдив имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 4 победи и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави: 

Локомотив Пловдив: Луков, Малембана, Езе, Диниш, Петрович, Витанов, Карагарен, Г. Илиев, Цветанов, Д. Илиев, Ожболт.

ЦСКА: Бусато, Мазику, Занев, Албентоса, Турицов, Малинов, Пинто, Жеферсон, Тиаго, Кери, Евандро.

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. В момента Локо е на третото място, като води с четири точки на ЦСКА. "Армейците" се нуждаят задължително от победата, ако искат да запазят шампионските си амбиции.

"Червените" окончателно ще отпишат сезона, ако паднат днес, тъй като вече ще изостават на цели 11 точки от Лудогорец и първото място. Локо Пловдив прави страхотен сезон и до този момент радва феновете си с мъжката и атрактивна игра.

От своя страна ЦСКА за пореден път е с нов треньор - Милош Крушич и общо взето играе на приливи и отливи. На "армейците" им предстоят три поредни гостувания и именно в тези мачове ще се види дали ЦСКА има шанс за нещо повече този сезон.

Определено “Лаута” не е гостоприемен през този сезон, като Локомотив няма домакинска загуба до този момент. Крушчич най-вероятно ще направи множество промени в стартовия състав на гостите, като се очаква Рубен Пинто и Тиаго отново да са титуляри.

Бруно Акрапович няма проблеми около състава си и ще излезе с най-доброто, с което разполага в този момент. ЦСКА е водещ отбор в България и рано или късно трябва да излезе от кризата. Прогнозираме трудна победа за "армейците".

Резултат: Локо Пловдив - ЦСКА 1:2