Манчестър Юнайтед - Ливърпул, среща от 9-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 18:30 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Без съмнение едно от най-големите дербита в исторически план не само на Острова, но и в цял свят. Един срещу друг се изправят два тима, които определено не се понасят особено, а в подобни мачове моментната форма няма абсолютно никакво значение. 

По принцип на "Олд Трафорд" се играе много трудно, но в този мач можем спокойно да кажем, че гостите са фаворити за победата. Те се намират в наистина феноменално състояние и нямат грешка във Висшата лига, а освен това домакините са разкъсвани от кадрови проблеми.

Солскяер няма да може да разчита днес на Погба, Де Хеа, Шоу, Бейи и Фосу-Менса, които твърдо отпадат от състава заради различни травми. Освен това под въпросителна за мача днес са Уан-Бисака, Марсиал, Лингард, Джоунс и Гринууд.

Ситуацията с травмите в състава на "червените дяволи" е наистина плачебна, докато в Ливърпул аут е само Клайн, който е контузен. Добрата новина е, че Салах ще бъде на разположение, след като вече оздравя след травмата си.

Юнайтед има само една победа и е допуснал и две загуби в последните си пет мача от всички турнири, докато гостите са само с победи за същия брой срещи.

Освен това Ливърпул е в поредица от осем поредни победи при визити във Висшата лига, което също е впечатляващо.

В последните пет мача между тези два отбора статистиката показва две победи за Ливърпул, две ремита и една победа за Юнайтед.

Нашата прогноза за този мач е успех с един единствен гол за гостуващия тим.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 0:1