Ювентус – Локомотив Москва,  мач от група "D" на Шампионска лига, ст.: "Ювентус Стейдиъм", Торино, начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Ювентус: Счесни, Сандро, Де Лихт, Бонучи, Данило, Матюиди, Пянич, Кедира, Рамзи, Роналдо, Игуаин
Контузени: Киелини, Де Шилио, Джан, Коста, Пяца

Локомотив: Гилерме, Игнатиев, Чорлука, Хьоведес, Рибус, Жоао Марио, Криховяк, Кверквелия, Баринов, Маринчук, Едер
Контузени: Фарфан, Ротенберг, Маринчук, Джорджевич, Смолов

Прогноза на Gol.bg:

Италианският хегемон е абсолютен фаворит в мача. До момента Ювентус и Локомотив Москва са се срещали един път в евротурнирите. Това става през сезон 1993/94 и "бианконерите" печелят и двете срещи при голова разлика 4:0.

Въобще, торинци играят успешно срещу руски съперници и имат 5 победи и 1 равенство срещу отбори от тази страна. Локо пък има 3 равенства и още толкова поражения на Ботуша и тази вечер ще се опита да прекъсне негативната серия.

Големият проблем за гостите се казва Кристиано Роналдо. Петкратният носител на Златната отпка вкарва голове на руски отбори на всеки 60 минути, което е страховита статистика. За капак, Локомотив падна в четири от последните си пет визити в Европа, като на три пъти в тези срещи допусна над 2,5 попадения във вратата си.

От своя страна Юве спечели всичките си домакинства през този сезон, вкарвайки поне по два гола. В класирането на група "D" "черно-белите" са лидери с 4 точки, колкото има и Атлетико Мадрид. Руснаците са с 3 т., а Байер Леверкузен още е с нулев актив.

Нашата прогноза е, че тази вечер италианският първенец ще вземе своето и ще направи голяма крачка към 1/8-финалите.

Прогноза: Ювентус – Локомотив Москва 2:0