Черно море - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Тича" във Варна, начало 17.30 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Черно море във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 6 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 2 победи, гостите имат 7 победи и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Черно море имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 4 победи и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

Черно море: Митрович, Попов, Хантакиас, Димов, Панов, Панайотов, Андраде, Кики, Родриго, Минчев, Иса

ЦСКА: Бусатов, Гълъбов, Албентоса, Занев, Мазику, Малинов, Антов, Тиаго, Отабор, Евандро, Соу 

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. ЦСКА по традиция играе трудно във Варна, а и в момента не се намира в най-добрата си форма.

Миналата седмица "червените" все пак успяха да излязат от кризата, след като успяха да ударят Етър във Велико Търново, но отново не впечатлиха с изявите си.

В момента армейците са едва на четвърто място с 25 точки, а Черно море е на шеста позиция с 21. Ако ЦСКА загуби и този мач, то окончателно ще се сбогува с шампионската титла и този сезон, тъй като в момента изостава на цели 14 пункта от Лудогорец и първото място.

Черно море победи с 3:1 червените на Армията през първия полусезон и именно след този мач последва поредната треньорска смяна и идването на Люпко Петрович, което не се оказа печеливш ход.

Черно море играе много стабилно този сезон и може да изненада всеки противник, особено на "Тича". Илиан Илиев има леки кадрови проблеми около състава си, тъй като няма да може да разчита за мача на Ндонгала, Божилов и Нягу.

Аут от срещата за ЦСКА пък са Бикел, Енрике и Юрич. Очакванията са за здрав футбол, малко голови положения и победа за гостите.

Резултат: Черно море - ЦСКА 0:1