ЦСКА - Славия, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 17.30 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Славия във всички турнири: Общо 5 победи, 2 равенства и 3 загуби. От тях 4 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 6 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 6 победи, гостите имат 1 победа и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на ЦСКА София имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 4 победи, гостите нямат победа и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

ЦСКА: Бусато, Гълъбов, Албентоса, Занев, Мазику, Антов, Пинто, Отабор, Малинов, Кери, Соу.

Славия: Г. Георгиев, Попадийн, Гамаков, Виячки, Патев, Шоколаров, Карабельов, Кирилов, Г. Иванов, Йомов, Чунчуков.

ПРОГНОЗА: ЦСКА ще търси задължителна трета поредна шампионатна победа, с която да остане в битката за шампионската титла.

Равенство или загуба от Славия окончателно ще отдалечи "армейците" от челните места в класирането. ЦСКА успя да излезе от кризата, след като записа две поредни победи при гостуванията си - 4:0 над Етър и 2:0 над Черно море.

В стартовите 11 спрямо успеха над Черно море (2:0) ще има минимални промени. В състава ще се завърне Малинов, който пропусна мача с Етър заради вирус, а след това на "Тича" се появи като резерва и откри резултата в 88-ата минута.

Отдясно в отбрана Пламен Гълъбов ще стартира за 4-ти пореден път. Той бе определен за заместник на контузения Турицов, но пък се представи добре при 0:1 от Локо Пд, 4:0 над Етър и 2:0 над Черно море.

Извън групата освен намиращите се отдавна в лазарета Бикел и Енрике ще останат също  Давидов и Юрич. Руският халф, също като Малинов и Кери преди, е пипнал вирус.

Така или иначе Давидов оставаше извън 18-те заради липсата на паспорт от ЕС. Юрич пък все така е измъчван от мускулен проблем и още се готви по индивидуална програма. Евандро също е получил лек здравословен проблем и може да остане извън 11-те.

Славия не трябва да се подценява. "Белите" правят до този момент отличен сезон и като нищо могат да си тръгнат поне с точка от "Армията". В този момент обаче ЦСКА е в подем и ще заложим за победа на домакините.

Резултат: ЦСКА - Славия 2:0