Уелс - България, Лига на нациите, Лига В, група 4, начало 16.00 часа.

Последните 10 срещи на Уелс: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 4 победи и 1 равенство в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на България: Общо 1 победа, 2 равенства и 7 загуби. От тях 1 равенство и 3 загуби в последните 4 гостувания.

В последните 4 директни срещи домакините имат 2 победи, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Уелс имат изиграни 2 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

Уелс: Хенеси, Робъртс, Локйър, Ампаду, Дейвис, Левит, Морел, Бейл, Уилямс, Джеймс, Муур

България: Георгиев, Сисиньо, Димитров, Недялков, Горанов, Костадинов, Малинов, Карагерен, Краев, Неделев, Илиев

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, но все пак Уелс е лек фаворит в срещата. Преди дни домакините победиха Финландия в нашата група, докато България изпусна да вземе трите точки срещу Ирландия в София - 1:1.

"Лъвовете" ще са без петима основни футболисти в днешното гостуване, но селекционерът на трикольорите Георги Дерменджиев обяви, че това е без значение, защото и техните заместници са добри играчи.

Също така специалистът засипа с похвали звездата на домакините Гарет Бейл, наричайки го гениален футболист и допълни, че за нашите национали ще е чест той да е на терена. Именно Бейл ще е основна фигура в състава на Райън Гигс.

България играе равностойно срещу Уелс и има отлични и незабравими спомени в предишни срещи в Кардиф. Трябва обаче да се отбележи, че "драконите" нямат загуба на свой терен вече две години и ще са амбицирани да продължат тази традиция.

На тази историческа за България дата - 6 септември, ни се иска да вземем нещо от този мач, но залагаме за победа на Уелс.

Резултат: Уелс - България 1:0