Атлетик Билбао - Реал Мадрид, двубой от 4-ия кръг на испанската Ла Лига, стадион "Сан Мамес", начало: 21:45 часа българско време.

Вероятен състав на Реал Мадрид: Куртоа, Рамос, Варан, Марсело, Карвахал, Модрич, Крос, Каземиро, Асенсио, Бейл, Бензема

Прогноза на Gol.bg:

Атлетик Билбао изигра два мача от началото на първенството, в които не допусна загуба, но те бяха срещу далеч по-непретенциозни съперници. Баските победиха с 2:1 като домакин Леганес, но победата не дойде лесно и победния гол падна в добавеното време на мача. 

След това последва ново домакинство срещу Уеска, което вървеше добре, след като Билбао поведе с 2:0. Домакините обаче не успяха да задържат преднината си и в крайна сметка се стигна до равенство 2:2. 

Сега проблем за Атлетик може да бъде и липсата на ветеранът и талисман в нападение Артис Адурис, който е възможно да пропусне втори пореден мач поради контузия.

Реал Мадрид спечели всичките си три срещи до момента. Изглежда че отборът се справя добре с липсата на Кристиано Роналдо и възприемането на новите идеи на треньора Хулен Лопетеги.

Двете остриета на "белия балет" Карим Бензема и Гарет Бейл се сработват отлично и именно те са в основата на успехите досега. Двамата отбелязаха 7 от 10-те гола за Реал в първите три кръга.

Реал няма загуба в 26 от последните си 29 мача като гости в първенството. Срещу Атлетик тимът няма поражение в последните 6 срещи между двата отбора. 

Прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:3