Мексиканската музикална група "Лос Трес Тристес Тигрес" написа песен, посветена на вратаря на националния отбор Гийермо Очоа.

Още по темата

 

"Мексико и Бразилия завършиха 0:0, можеха да паднат голове, но Очоа е велик вратар", се пее в песента на групата, която често изпълнява пародийни песни.

"Очоа направи изключителен мач, заедно с нашия отбор, без съмнение най-добрият вратар, той беше нашето спасение. О, колко хубава коса има Мемо Очоа, как хубаво я развя при второто спасяване", се казва още в песента на изпълнителите.

Както е известно, Гийермо Очоа беше избран за играч на мача Бразилия - Мексико от Мондиал 2014 във Форталеза, след като със серия от добри спасявания опази мрежата си суха.

Неговите феноменални намеси го превърнаха в национален герой и мнозина фенове дори изразиха готовността си да гласуват за него, ако стражът реши да се кандидатира за президент на Мексико.

Любопитното е, че Очоа е свободен агент и все още не си е намерил нов клубен отбор, припомня БТА. През изминалия сезон той игра във френския Аячо, който изпадна от Лига 1.