Холандия - Чили, мач от група "В" на световното първенство по футбол в Бразилия, начало 19.00 часа, пряко по Gol.bg.

До момента "лалетата" разбиха с 5:1 Испания и удариха с 3:2 Австралия, докато южноамериканците взеха победата срещу "кенгурата" с 3:1 и детронираха испанците след 2:0.

Състави:

Холандия:

Вратари: Яспер Силесен, Мишел Ворм, Тим Крул

Защитници: Рон Влаар, Стефан де Врай, Бруно Мартенс Инди, Дарил Янмаат, Пол Верхаех, Жоел Велтман, Теренс Конголо

Халфове: Дейли Блинд, Найджъл де Йонг, Джонатан де Гузман, Уесли Снайдер, Жорди Класи, Лирой Фер, Джорджинио Вийналдум, Мемфис Депай

Нападатели: Робин ван Перси, Ариен Робен, Дирк Каут, Джермейн Ленс, Клаас-Ян Хунтелаар

Наказан: Робин ван Перси

Контузен: Бруно Мартенс Инди

Чили:

Вратари: Клаудио Браво, Кристофер Тосели, Джони Ерера

Защитници: Еухенио Мена, Миико Алборнос, Маурисио Исла, Хосе Рохас, Гари Медел, Гонзало Хара

Халфове: Франсиско Силва, Карлос Кармона, Артуро Видал, Хорхе Валдивиа, Жан Бусежур, Фелипе Гутиерес, Хосе Фуенсалида, Чарлз Аранхуис, Марсело Диас

Нападатели: Алексис Санчес, Маурисио Пиния, Едуардо Варгас, Фабиан Ореяна, Естебан Паредес

Прогноза: Холандия и Чили вече си гарантираха място в следващата фаза на турнира, след като победиха Испания и Австралия. И двата състава практикуват нападателен и открит футол, като очакванията са за голове и резултатен мач.

Холандия и Чили разполагат със страхотни атакуващи играчи, но допускат нелепи грешки в защита и леки голове. Това е предпоставка за дъжд от попадения в този двубой.

Срещата има и огромно значение кой от двата състава ще завърши първи в групата си и по този начин ще избегне евентуален сблъсък с Бразилия на 1/8 финалите.

"Лалетата" ги устройва и равенство, но едва ли футболистите на Луис ван Гаал ще се дръпнат в защита и ще нарушат своята запазена марка - атаката.

Чили ще разполага с подкрепата на поне 30 000 ултраси, които ще поддържат отбора. Южноамериканците са пламенни и горещи футболисти, показаха страхотни мачове срещу Испания и Австралия, и въобще не са за подценяване в тази среща.

Луис ван Гаал няма да може да разчита на Робин ван Перси, който изтърпява наказание, но в игра може да се появи друг доказан голаджия - Клаас-Ян Хунтелаар. Защитникът Бруно Мартенс Инди пък е контузен и също няма да играе за "лалетата".

Холандия и Чили са се срещали само веднъж и то преди цели 86 години в малкия финал на Олимпийските игри през 1928 година. Тогава срещата завършва наравно и европейците "печелят" след жребий. Прогнозата ни е за много попадения и в крайна сметка победа за "лалетата".

Резултат: Холандия - Чили 3:2

Прогнозирайте мачовете от световното първенство и спечелете страхотни награди

Прогнозирайте мачовете от световното първенство и спечелете страхотни награди

Прочети още на: http://worldcup2014.gol.bg/nachalo/2014-06-23/prognoza-kamerun-braziliya