Халфът на Белгия Муса Дембеле призна, че отборът му не играе най-зрелищния футбол на първенството, но по-важни са победите.

"Червените дяволи" станаха едва четвъртият отбор на турнира, който спечели и трите мача в групата си и съответно оглавиха класирането с 9 точки.

Преди турнира очакванията от Белгия бяха много големи заради многото известни играчи в състава. Затова не чак толкова впечатляващите победи разочароваха малко някои от зрителите, но Дембеле не се вълнува от това.

"Доволни сме от старта на първенството. Футболът, който показахме, може и да не е най-секси, но сме доволни с деветте точки", коментира Дембеле пред Goal.com.

"С всяка победа се вижда, че натрупваме повече самочувствие. Днес бе трудно, през второто полувреме се защитавахме много, но накрая резултатът беше позитивен".

"Не беше толкова лесно, колкото изглеждаше, защото с човек по-малко трябваше много да тичаме. Но създадохме някои положения и накрая не беше зле".

"САЩ е страхотен отбор и се надявам, че няма да ги подценим, защото знаем, че те имат голяма класа. Освен това знам Клинт Демпси и той е невероятен играч, разбира се".