Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана разочарован от съдията Петър Костадинов заради две неотсъдени дузпи в полза на "моряците" при загубата с 071 от Етър днес.

"Ние искахме да стане мач, а не да има лежане, търкаляне. Първото полувреме влязохме на тяхното, проспахме го това полувреме. Със сигурност тази загуба не я заслужавахме. Искахме трета домакинска победа, търсихме я. Етър ни създаде най-малко работа в защита, но си бранеха гола.

Ако Курьор не беше пропуснал, можехме да обърнем мача, но за нещастие се случи, това което видяхте. Не може да разчитаме обаче само на един играч, това е ясно. Жалко, че се подведохме първото полувреме по тяхната игра. Имаха си те стратегия и си я постигнаха. Имахме доста флангови атаки, те дублираха бековете си, ние искахме остри центрирания на този терен. Не заслужавахме да паднем, но във футбола няма справедливост понякога.

За този съдия можем да говорим с дни. Не дава дузпа, повеждат ни в следващата атака. В края още една дузпа. Ще пуснем жалба, разбира се, но ние и срещу съдията от мача с ЦСКА 1948 дадохме жалба, наказаха го за четири мача, но точките ни ги няма. Не ни даде дузпа тогава, даде на ЦСКА 1948.

Казват ни да живуркаме, това е. Да стоим долу, много често се замисляме дали има смисъл от българския футбол. Какво е това? Вече сме в четвърта урна, можем да отидем и по-назад", каза Илиан Илиев.