След мача от група Н на турнира Лига Европа между Лудогорец и ЦСКА (Москва), завършил 5:1 за разградчани, Марселиньо, не скри щастието си.

"Голяма победа за нас. Играхме през целия мач добре, а не само след почивката. През първото полувреме не ни влизаха положенията, защото гостите имат снажни и високи играчи, противопоставиха се. Но след това се промениха нещата. Изиграхме добре мача, играхме като отбор. Затова постигнахме такъв голям резултат.

Искахме победа в първия двубой. За нас няма разлика срещу кого играем, винаги излизаме за победа. Вече имаме опит в този турнири и свършихме работата си. Започнахме добре и направихме голям мач, каза Марселиньо.

Мисля, че концентрацията беше на ниво, макар че накрая Вандерсон можеше да вкара шести гол, а и още можехме да отбележим. Победихме един силен отбор, който винаги играе в евротурнирите- дали Шампионска лига или Лига Европа. Но и ние от пет години играем непрекъснато в групите в Европа. И добре вървим сега и в шампионата. Трябваше ни една победа и тя стана с 5:1, това е нашата работа".