Бившият треньор на Лудогорец - Пауло Аутуори, иска да вземе двама играчи от Разград в новия си тим Ботафого. Местните медии обявиха, че от клуба вече са изпратили официални оферти за привлича­нето на централния защитник Рафаел Форстър, както и на десния бек Сисиньо.

Най-голямата нужда на Ау­туори е да подсили средата на отбраната. А преговорите за правата на 29-годишния Форс­тър засега не вървят гладко. Затова и треньорът има вари­ант с друг човек за тази зона, пише "Тема: Спорт".

"По настояване на Пауло Ау­туори Ботафого продължава да бъде активен на трансфер­ния пазар. Аржентинският за­щитник Жоел Карли си тръгва, но вече е намерен негов за­местник. Бордът на директо­рите отправи официално предложение за закупуването на Рафаел Форстър от Лудгорец - отбор, който Аутуори ръководи през 2018-а година. Треньорът е убеден, че Форс­тър ще му свърши работа, за­щото играе с левия крак. Засега разговорите не са лесни, защо­то той има контракт с бълга­рите за още една година", пи­шат в латиноамериканската страна.

През този сезон Форстър има 8 шампионатни мача, като напоследък не попада в планове­те на Павел Върба, който раз­чита най-много на Драгош Григоре и Георги Терзиев в центъ­ра на отбраната.

Наред с това от Ботафого са осъществили контакт и с агентите на Сисиньо. Те са уве­домили клуба, че десният бек има договор за още 2 години с разградчани. Но той няма нищо против при разбирателство между двете ръководства да премине под наем в бразилския тим. Очаква се развръзка по преговорите да има до дни.