Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю ще получи предложение да остане на работа в клуба и след края на кариерата си. По време на извънредното положение румънецът удължи договора си с шампионите до 2021 година. Тогава той ще е на 34. Преди да преподпише, в интервю за медиите в родината си Кешерю бе обявил, че иска да завърши кариерата си в Лудогорец.

Кешерю дойде в Разград преди 5 години и се превърна в реализатор №1 на тима. Плановете на клуба са да го задържат и след като окачи футболните обувки на пирона. Такива са желанията на ръководството на "зелените" и на сънародника на Козмин Моци.

Възможно е Кешерю да стане спортен директор или главен скаут/мениджър, пише "Тема спорт". Основната причина е, че той владее отлично три езика - румънски, английски и френски. Играчът знае и български и малко италиански.

Подобни планове в Лудогорец са имали и за Марселиньо, но той е бил категоричен, че още няма да спира с футбола и това е една от причините за раздялата и прибирането му в Бразилия. Марсо обаче вече заяви, че е готов да помага на разградчани от родината си.

Договор до края на новия сезон - юни 2021 година подписа и капитанът Светослав Дяков. За него ръководството също е начертало бъдещ план, свързан с клуба. Почти сигурно на Дяков ще бъде предложен пост в школата. След година той ще е вече на 37 и ако не смята да продължава с футбола, почти сигурно ще остане на работа при "зелените".