Родният първенец Лудогорец иска да натрупа максимален брой победи в първенството, след което ще атакува с всички сили и групите на Лига Европа, увери треньорът на отбора Павел Върба.

"В последните три мача спечелихме два пъти навън и веднъж у дома. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме. Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем съперника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега целта ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове.

Засега ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници и в България. Много е важно да печелим възможно най-много още в началото на първенството.

"В началото на трансферния прозорец не бяхме много активни, но в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо да се приспособят към клуба и начина ни на игра. Те тренират добре и се надявам да вдигнат класата ни".

Шампионът Лудогорец играе утре от 21:00 часа срещу носителя на Купата на страната Локомотив Пловдив в Разград.