Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов смята, че групата на Лига Европа, в която разградчани се паднаха, е напълно преодолима. Ето какво каза стражът пред колегите от "Дарик радио":

"Според мен това е една възможна група. Като изключим отбора на Тотнъм, другите два отбора на първо четене, без да ги подценявам, са възможни за нас. ЛАСК и Роял Антверпен са преодолими. Да, ЛАСК не са за подценяване.

Те се представят силна в Европа и у дома. Те дават отпор на хегемона Залцбург. Играли сме и срещу по-силни отбори. Тепърва ще ги проучваме, ще ги гледаме. Това не е лоша група за нас. Ако приемем, че Тотнъм е фаворит, дано ние изпреварим ЛАСК.

Не смятам, че мачът на Тотнъм с Локо Пловдив е показателен. Но малко късмет лиши "смърфовете" да бият". Дай Боже да успеем да ги бием, защо пък не. Мога да кажа, че в отбора има подновяване. Беше необходимо вече.

Футболистите, които се взеха, са играчи с големи качества. Надявам се за кратко време да се стикове като отбор. Започваме да изглеждаме все по-добре като отбор. Надявам се да започнем отново да мачкаме.

Мачовете са съвсем различно нещо от родното първенство. В тези турнири усещаш какво да играе на високо ниво, сверяваш си часовника. Това ще ни помогне да направим един силен отбор", каза Стоянов.