Новият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели след победата над Бачка Топола, че все още опознава качествата на играчите и иска отборът да се наслаждава на футбола. 

"Имахме трудна седмица по отношение на тренировките, защото интензитетът е тежък за играчите. Новият треньор идва със своите нови идеи. Движим се стъпка по стъпка. Не мисля, че футболистите в момента биха могли да издържат повече от 45 минути. Футболистите отговориха добре на натоварванията, трудиха се много. По статистическа гледна точка сме доволни. Можем да говорим дали сме щастливи, или не като вдигнем шампионската титла. Трябва да си свършим работата", заяви Дамбраускас. 

"Все още се уча какво могат играчите. Гледал съм техни мачове в миналото, но е друго като го видиш с очите си. Все още е период на опознаване. Не мога да говоря за целия двубой. Трябваше да изпълнят определени неща в определени фази. Имаме още много работа за вършене. Искаме Лудогорец да бъде по-доминиращ, да създава повече шансове."

С напредването на двубоите вероятно ще виждаме по-добро представяне. Искам да видя Лудогорец да се наслаждава на футбола. Когато излизат на терена, трябва да се наслаждават, да действат атрактивно. Треньори, собственици и фенове - всички трябва да са горди от представянето на терена. За да се наслаждаваш, трябва да печелиш", каза още литовецът.