Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру отново няма да попадне в групата на шампионите за европейските мачове срещу Олимпиакос. Освен това румънецът не е използван от Валдас Дамбраускас в мачовете от вътрешното първенство, въпреки че за тези срещи треньорът прави почти пълна ротация на състава.

Най-резултатният футболист в историята на Лудогорец изпадна в немилост след първия мач срещу Шахтьор Солигорск от Шампионската лига.

След това той пътува с отбора до Сърбия, но не игра, а после не бе картотекиран и в Европа, а също така не попада в групата за мачовете от вътрешното първенство.

Дамбраускас вече отговори на въпроси свързани с Кешеру, като заяви, че ще използва тези, които се намират в най-добра форма. Явно обаче между треньор и футболист има конфликт и това пролича от пост на играча в социалните мрежи.

В петък той бе изпратен да играе за втория отбор и вкара гол от близо 60 метра при победата с 4:1 над Етър.

Румънецът публикува видео в социалните мрежи и написа към него: "Невероятно чувство с втория отбор, това е мълчаливият ми отговор на несправедливостта".

Все още не е ясно дали и кога Кешеру ще бъде реабилитиран и отново ще бъде използван за представителния тим на шампионите, независимо, че е със статут на легенда на клуба.