Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че в клуба са изключително недоволни от представянето на отбора през последните две години в Лига Европа. „Орлите“ загубиха с 0:1 от Цървена звезда при визитата си в Белград. Поражението означава, че разградчани ще приключат участието си в евротурнирите след две седмици, когато ще приемат Мидтиланд.

 „Получи се равностоен мач, без много голови положения пред двете врати. Първото полувреме и двата отбора имаха по едно голово положение. През второто полувреме едно прекрасно отиграване доведе до гол в нашата врата. Това не беше мач, който заслужавахме да загубим“, заяви след мача Генчев.

„Това се случва, да има грешка в центъра на терена. Разстоянието беше голямо, за да реагира нашият вратар. Голът беше от висока класа“, подчерта той.

„И миналата година бяхме изключително недоволни от слабото си представяне, и тази година също. Очакванията ни бяха съвсем други. Всеки един мач е предизвикателство да се доказваме и да събираме точки. Важно е за нас и за клуба, няма значение, че не се класирахме“, каза още  Генчев.