Треньорът на черногорския шампион Сутиеска (Никшич) не си прави илюзии, че отборът му има особени съпротивителни сили срещу Лудогорец. Първата среща в Разград завърши 2:0, но Милия Савович иска хората му да бъдат по-смели в реванша в Подгорица и да вкарат първия гол в мача.

Едва тогава отборът ще има някакви надежди, че може да стигне до краен успех в това противопоставяне. Победителят от мача Лудогорец – Сутиеска ще срещне във втория квалификационен кръг някой измежду Шамрок Роувърс (Република Ирландия) или Хибърниънс (Малта).

"Липсва ни най-вече обиграност, тъй като сменихме голям брой играчи в сравнение с миналогодишния състав. Нямахме достатъчно време да се опознаем. Държахме се добре във фаза защита почти до самия край, но както сами видяхте, но нещата не се получиха в края на мача толкова добре за нас", започна Милия Савович, цитиран от БТА.

"Трябваше да атакуваме малко повече, за да може защитата ни да си почива. Затова и накрая не ни стигна малко повече концентрация, може би и умората си оказа влияние да бъде такъв крайния резултат".

По повод задачите, които е поставил пред отбора, треньорът на Сутиеска каза:  "През първото полувреме стояхме доста близо до играчите на домакините и така задържахме 0:0. Но нашите проблеми наистина бяха в атаката. 

"Дори и да бяхме спечелили, пак щях да кажа, че ни чака тежък реванш. Нашата основна цел е да се представим по-добре във фаза атака. Ако вкараме един гол, който евентуално да ни върне в мача, след това пък да затрудним максимално Лудогорец. Но българите си остават изключително класен отбор. Основната ни задача е да се представим в най-добра светлина и да покажем защо сме в квалификациите на Шампионската лига".