Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че според него Йордан Лечков ще поеме управлението на БФС. Майкъла каза, че това е на 90% сигурно:

"Защо не приеха предложението за поименни билети на футболните мачове? Сядаш на стадиона, знае се кой е до теб - пише му името на билета. А се допусна група лумпени да правят простотии и да си излизат от стадиона. Тези не си ги докарал на стадиона нито ти, нито аз, нито Боби Михайлов".

"По устав Йордан Лечков е първи вицепрезидент и той трябваше да поеме властта, но имаше ангажименти. Смятам, че ако през март се направи конгрес, както се говори, на 90% има вероятност Данчо Лечков да стане президент. А защо и Мишо Касабов да не бъде?", загатна Майкъла пред Спортал.

На въпрос дали би влязъл в Изпълкома, Илиев отговори: "Да, с удоволствие". "ЦСКА е там, където е публиката, където е стадион "Българска армия". В момента Милош Крушчич върши добре работата си начело на отбора".

"Мисля, че има две слаби позиции в състава - в защитата, но няма да влизам в конкретика, за да не ме обвинят. То се вижда. Засега няма как да станем шампиони - нека са наблегне на школата и стадиона", каза още Майкъла.