Наско Сираков е сочен за един от кандидатите за следващ президент на БФС. Бившият спортен директор на Левски има дълъг стаж в централата. Сираков напусна футболния съюз в деня на провеждането на предишния конгрес.

Преди това бе неизменно в екипа на Борислав Михайлов - бе член на Изпълкома, както и отговорник за мъжкия национален отбор.

Още вчера се завъртя името на министъра на спорта Красен Кралев като опция за поста. Не е ясно обаче дали той ще се съгласи да се кандидатира.

Любослав Пенев бе опонент на Борислав Михайлов през февруари 2018 година, а в екипа му влизаше и Николай Илиев. Двамата вече изразиха позиция по оставката на Боби и няма да е никаква изненада, ако отново се кандидатират за президент и вицепрезидент. 

Футболният мениджър Лъчезар Танев има сериозни контакти у нас и чужбина, така че няма да е толкова неочаквано да бъде кандидат или пък да подсили нечий щаб.

В сряда се считаше, че Атанас Фурнаджиев ще наследи Михайлов и ще води съюза до февруари 2022 година. В четвъртък обаче той обяви, че подава оставка, а вчера посочи, че засега не планира да се впуска в битка за шефското място. Михаил Касабов категорично заяви, че няма апетити към поста.

Ще се кандидатира ли Йордан Лечков? Досегашният първи вицепрезидент на централата води предизборна кампания и за кмет на Сливен...Най-вероятно ще има и "екзотични" кандидатури.