Борислав Михайлов за пореден път демонстрира прекалено самочувствие и обяви, че Бойко Борисов не е причината да хвърли оставка. Боби дори отсвири легендата Христо Стоичков, като заяви, че не желае въобще да го коментира. Михайлов се държа и много агресивно към неудобните въпроси и отказа да отговаря на част от журналистите.

"Не съм подавал оставка заради искането на такава от страна на Бойко Борисов. Истината е, че търпението ми приключи. Не смятам, че аз нося основна вина за футбола в България. Благодаря на всички, с които в последните години работехме заедно".

Запитан какъв трябва да е следващият президент на БФС, Михайлов отговори: "Новият президент трябва да е добър мениджър и да го уважават футболните хора".

Боби обяви, че журналистите не могат да му търсят отговорност, а също така отказа да коментира и острите изказвания от страна на Христо Стоичков. "Дошъл съм най-любезно да отговарям на въпросите, не че вие можете да ми търсите отговорност. На Стоичков няма какво да му отговарям".