Представянето на ЦСКА на финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив е било страхливо и безхаберно. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод снощния мач.

"Червените" загубиха на националния стадион "Васил Левски" след дузпи, а бившият защитник определи играта и на двата отбора като слаба.

"Но Локомотив беше дошъл с тази идея, тактически изиграха срещата много правилно. Целта им беше да стигнат до дузпи и успяха. ЦСКА не създаде нито едно голово положение", добави Илиев, след което отправи и лека критика към вече бившия треньор на ЦСКА Милош Крушчич.

"Имаме по-добър титулярен състав от избрания. Влязохме в мача неподготвени. Не може да говорим за липса на мотивация. Това беше финал. Просто футболистите нямат шампионски манталитет, който приляга на ЦСКА. Друг голям проблем е, че съперниците вече нямат респект към "червената" фланелка", допълни Майкъла пред нашата медия.

Относно завръщането на Стамен Белчев, за което Gol.bg пръв съобщи, Илиев заяви, че той е добър вариант за треньорския пост. "Правилен ход. По време на първия му престой ЦСКА играеше приличен футбол", завърши Майкъла.