Бившият играч на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели мнението си пред „Мач Телеграф” за началото на строежа на стадион „Българска армия”, който ще започне в най-скоро време.

„Всичко приключи най-накрая. Бием Лудогорец и започваме да копаем. Време беше. Надявам се всичко да мине наред. Виждаме, че и новият кмет на София Васил Терзиев е също съгласен и готов да помогне: Кметът на Средец Трайчо Трайков и главният архитект също са насреща. Всичко е в ръцете на собствениците на ЦСКА. Никой вече не ги спира. Мисля, че няма да има спънки в издигането на новото съоръжение. Много зависи от това кой ще го построи. Не би трябвало да има проблеми. Гриша Ганчев иска да го направи и има средствата да го направи. Знае какво трябва да направи и има парите. Предостатъчно е изкарал за толкова години. Валтер е доказан професионалист и вдига един от най-хубавите хотели в момента”, сподели Майкъла.

„Надявам се да успеем да победим и вярвам, че това ще се случи в предстоящата среща с Етър. Мачът с тях във Велико Търново беше трагичен. Отмениха им чист гол на тях в края. Бихме ги на късмет и те ни надиграха през първата част. Ние играем слабо със слабите отбори. Тук ще ги бием с два или три гола разлика. Не са ни конкуренция. После има мач със Славия с един гол разлика за първенството. После за Купата и печелим с два гола разлика и срещу Лудогорец бием с един гол разлика. Бием заради стадиона. В тези четири мача предвиждам четири победи. Със Славия за първенството ще е трудно. Съдиите свирят прекрасно за ЦСКА и беше време. Те помагат на силните. Само ние сме конкуренция на Лудогорец. Левски ще се борят за четвъртото място. На този отбор и ръководство мисля, че му отива. След напускането на Станимир Стоилов нещата не са като хората” сподели той.

„Тези хора в парламента защо не решат кога ще вдигнат един нормален стадион в България. Вучич откри два стадиона за по 150 милиона. Построил е седем стадиона за един милиард и четиристотин милиона без една стотинка участие на Футболния съюз на Сърбия. А тези в парламента четат ли тези работи и знаят ли ги. Албания вдигна три стадиона. Румъния вдигна шест. Северна Македония вдигна също. Вместо да питат Боби Михайлов за какво ли не, да извадят едни пари и да вдигнат хубав стадион. Имаме зали за един милиард, които никой не ползва. Ползват ги пет пъти в годината за концерти. Боби все пак направи една база. А те не са отделили един лев за детско-юношеския спорт. Да направят 10 терена да се запомнят. Не е проблемът дали е Димитър Бербатов, или Борислав Михайлов”, завърши Майкъла.

Снимка: Lap.bg