Треньорът на Лудогорец Антони Здравков сподели след равенството с АЕК Ларнака (0:0), че е избрал точният състав за битката от Група А на Лига Европа. 

"Като резултат това беше недостатъчно и не ни устройва. Искахме да победим в този мач пред наша публика и да покажем класа.Отборът на Ларнака се опита да ни затрудни и допринесе за по-бавната игра.Футболистите ни са се доказали като добри.

Убеден съм, че играчите, които излязоха, имат качествата за добър футбол. Липсата на резултати в Лига Европа не значи, че липсват резултати и в първенството. Нивото е съвсем различно. Просто ситуациите, които създадохме в днешния двубой, за разлика от предишните мачове, не успяхме да ги реализираме.

Това е единствената причина за момента. Съвсем нормално е в следващите два мача от групата да търсим и получим своето. Това, което не можахме да вземем до момента. Съперникът не ни изненада с нищо, бяхме подготвени.

Двата отбора излязоха на терена и търсеха победата. По тази причина се получи един динамичен мач. Имаше положения и пред двете врати. Смятам, че ние създадохме повечето положения и можем да съжаляваме, че не взехме победата", каза Здравков.