Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев говори пред "Тема спорт" във връзка с играта на отбора и треньорския въпрос.

"В настоящата ситуация за толкова кратко време трудно може да се направи най-правилният избор за треньора. Предстоят 4 много тежки гостувания и в този момент е по-добре начело да е човек, който познава отбора".

"Според мен трябва да се изчака до зимата, за да се вземе възможно най-доброто решение за треньорския пост. Щом ръководството е решило да гласува доверие на Крушчич, значи това е най-удачното в този момент", каза Сакалиев.

"Очевидно човек като Стойчо Младенов или Любо Пенев няма да поеме ЦСКА, така че може да се помисли и за чужденец. Въпросът е този чужденец да бъде оставен да работи на спокойствие, да не му се месят и да не бързат да го махат след два-три неуспешни мача. С тези постоянни треньорски смени ЦСКА си разваля имиджа. Вижда се, че те не помагат и на играта", допълни Сакалиев.

"За мен в ЦСКА има доста добри футболисти, но трябва да бъдат наредени правилно, да им се дадат точните указания. Моето мнение е, че досега не бяха използвани по най-добрия начин и затова играта не се получава. Да видим дали новият треньор ще промени нещо", каза още Сакалиев.

"Не ми се вярва да е имало бойкот от страна на някои от чужденците. Но честата смяна на треньорите би могла да е довела до обезверяване и оттам до слаба игра и недостатъчно влагане в заниманията и мачовете", допълни Сакалиев.