Нападателят Димитър Илиев изрази мнението си след загубата на България от Беларус с 0:1. Митко Илиев изрази надеждите си, че отборът ще бъде много по-добър след един месец, когато е важният мач с Унгария.

„В голяма степен от мача има поводи за оптимизъм. Само първото полувреме имахме 3-4 много чисти шанса, но те ни вкараха гол с едно стигане до вратата. Мисля, че това беше плод на късмет. Смятам, че ги надиграхме, но загубата е лоша”, каза той.

„Надявам се късметът да ни покрие в най-важния момент. Важно е да побеждаваш, но сега играхме и без много важни наши футболисти. Дано след месец всички да се здрави и да оставим всичко, което имаме, на терена. Смея да твърдя, че днес имахме голям малшанс. От играта мисля, че има поводи за оптимизъм”, допълни Митко Илиев.

„Моето мнение е, че играхме добре. Лично аз мисля, че с течение на времето всички ще бъдем в оптимална форма. Много добре е да играеш за България – когато чуеш химна, е специално. Радвам се за дебюта ми, но не и от крайния резултат. Дано след време имаме поводи за радост”, каза още Димитър Илиев.