Реал Мадрид е получил предложение от Манчестър Юнайтед за трансфер на две от звездите на "белия балет" - Гарет Бейл и Кристиано Роналдо, пише британският "Express".

Припомняме, че след победата във финала на Шампионска лига нападателите изразиха недоволство от престоя си в клуба в последно време, намеквайки за евентуално напускане. 

Според изданието "червените дяволи" искат да направят бомбастичен трансфер, който със сигурност би влязъл в историята. Само преди броени часове обаче излезе информация, че Юнайтед е решил да не си отвлича вниманието с португалския футболист, който в случай на свое завръщане на "Олд Трафорд" ще пожелае да играе като централен нападател. 

Мениджърът на тима от Манчестър Жозе Моуриньо категорично не иска да праща Ромелу Лукаку на пейката, а още по-малко на друга позиция на терена. Освен това ръководството на Юнайтед предполага, че Кристиано е преминал своя връх и няма да бъде толкова успешен както преди. 

Поради тази причина от "Олд Трафорд" са готови да съсредоточат своето внимание върху Бейл. За да бъде привлечен обаче бившият играч на Тотнъм, "червените дяволи" със сигурност ще трябва да обновят своя трансферен рекорд.

Според различни източници, Реал ще поиска за Гарет над 100 милиона паунда. Тази сума е във възможностите на английския клуб, но друг е въпросът, дали Юнайтед ще иска да плати тази сума.