Вратарят на Аржентина Франко Армани трябваше да застане под рамката, след като проблемите на този пост в тима се увеличиха и с течение на първенството. Но макар и да не беше първи вариант, Армани няма от какво да се срамува снощи за успеха с 2:1 над Нигерия.

"Ние търпеливо и спокойно тренирахме всеки ден, за да изиграем най-добрия си мач на това първенство. Седмицата беше пълна с емоции и преживявания, защото не достигнахме по-рано този резултат, който искахме. И този мач с Нигерия беше нашият последен шанс. Спечелихме напълно заслужено", смята вратарят.

"Всеки един от нашия отбор беше напълно наясно. Оставихме на терена всичките си сили, само и само да се класираме на осминафиналите. А като оставаме на Световното, значи се приближаваме към мечтата си - да спечелим титлата. Сега обаче трябва да се насладим на успеха над Нигерия и да се възстановим."

"След това започваме да се подготвяме за мача с Франция, които са нашите следващи съперници. Няма съмнение, че те са добър отбор. Затова ние трябва да се подготвим максимално на ниво за такъв противник", смята 31-годишният вратар на Ривър Плейт.