Сенегал - Колумбия, среща от Група "Н" на Мондиал 2018, стадион "Самара Арена", начало 17.00 часа. В тази група са още отборите на Япония и Полша.

Сенегалците и японците са с четири точки, колумбийците имат три, докато поляците са с две загуби.

Последните 10 срещи на Сенегал: Общо 5 победи, 4 равенства и 1 загуба.

Последните 10 срещи на Колумбия: Общо 3 победи, 4 равенства и 3 загуби.

В последните 2 директни срещи Сенегал няма победа, Колумбия има 1 победа и 1 път са завършили наравно.

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. Колумбия е фаворит в срещата и се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред към 1/8 финалите. Равенството успройва африканците и при такъв развой те ще са в следващата фаза на турнира.

Южноамериканците имат отличен отбор и показаха страхотна игра до този момент, макар че доста нещастно загубиха на старта от Япония. Колумбия тотално отнесе след това Полша и сега отново се точи за победата, която ще ги изпрати на 1/8 финал.

Този отбор разполага с уникална атака, която е способна да вкара на всеки отбор, а в същото време Сенегал има проблеми в защита. Това е предпоставка поне за един гол във вратата на африканците. Карлос Санчез изтърпя наказанието си от първия мач и може да се завърне сред титулярите на Колумбия.

Абел Агилар е под въпрос, но други липсващи не се очакват. Сенегал не бива да се подценява. Африканците бяха на броени минути от класиране на 1/8 финал, но допуснаха изравнителен гол в срещата с Япония.

Този отбор също разполага с отлично нападание, но в защита нещата не се получават, като до този момент са инкасирани три гола. Определено в тази среща ще паднат голови. Залагаме за победа на Колумбия.

Резултат: Сенегал - Колумбия 0:2