За да отговорим на този въпрос, трябва да отговорим и каква точно е идеята на тази програма. Свикнали сме да чуваме нарицателното за „Много важен човек“, но в какво точно се изразява, когато говорим  за един онлайн казино? Ако разгледаме ревюто на бранда Бетуей тук - https://silentbet.com/bg/betway-bonusi/ ще открием, че това е точно секцията с промоционални условия за лоялните потребители. Често сме я посочвали многократно, но нека започнем историята от самото начало – как се  става VIP в една такава платформа и защо е необходима подобна програма. 

Индустрията е зависима от своите потребители, може да предлагате златни условия, но след като никой не желае да си партнира с вас, какъв е смисълът да ги имате изобщо? Тайната тук  е, че клиентите винаги комуникират и поставят оценки – някои  са особени критици, следователно ако няма добри условия, бързо новината ще се разпространи, а както знаем, един недоволен клиент ще откаже около десет потенциални. Не искаме това, букмейкърите и онлайн казината още повече, следователно ще се въведат някои нови идеи.

Брандовете предлагат услуги, а не продукти, следователно не трябва да се изненадваме, когато става въпрос за бонуси и промоции – все пак говорим за развлечение, шанс за инкасирането на повече печалби и търсенето на колкото се може повече възможности за успехи. 

Това не може да ни изненадва, тук говорим за забавление и удоволствие от играта, никой не обещава, че ще получите пълните шансове за успех, но пък можем да ви гарантираме, че имате доста добри възможности да се насладите на по-добри условия и средства за безрискова игра. Как точно се определят този вид програми? Ако разгледате посочения оператор, за когото в момента тече програмата за лицензиране, ще откриете, че всичко се определя на база  активност. Колкото по-активен е играча, толкова по-високо ниво достига. 

Какво обаче се дава в замяна? Започваме да говорим за достъп до по-добри събития, по-специални промоции, наличност на по-високи бонуси, като този оператор е поставил ограничения до 80%. 

Въпросът обаче продължава да бъде един и същи – заслужава ли си наистина аудиторията да инвестира толкова много време - истината е, че клиентите никога не са били притискани да следят тази активност, обикновено системата е автоматизирана, следователно докато се инкасират индивидуалните печалби,  самите клиенти имат още една игра, в която участват. 

Както споменахме в началото, лоялните потребители винаги са били особено важни и точно те контролират самата платформа и диктуват правилата. Това също не трябва да ни изненадва, индустрията е обвързана с всеки един клиент и не само слуша и следи препоръките, тя се стреми да ги добави колкото се може по-бързо. 

Общо  взето говорим за още една стабилна и ясна промоционална програма, в която всеки един клиент участва паралелно. Резултатът от всичко това е по-високи шансове за успех, по-добро бонуси и завишени коефициенти – точно това, което аудиторията винаги е искала, но имаме и една много важна подробност, всеки един бонус от VIP програмата е отговорен за редуцирането на риска – средствата се дават или за игра или  за правенето на безплатни залози. 

Преди всичко не трябва да забравяме, че повишаването на нивата, които така или иначе се изкачват, не трябва да бъде самоцел на всеки един играч, това  е процес, който може да отнеме време, но всяко едно действие се следи от самия оператор, за  да даде възможно най-доброто от себе си – всичко останало  зависи от самите клиенти.