Желанието на все повече оператори да получат лиценз за България се засилва в геометрична прогресия. Логично е да наблюдаваме точно такива маневри, особено след като се очаква един особен финансов скок в следващите години. Това е разбираемо и точно по тази причина наблюдаваме, че анализаторите вече обръщат внимание на офертите на новите оператори. 

Точно по тази причина откриваме и поглед към този betano бонус и няма как да не открием, че се обръща много внимание на бонус офертите, защото когато конкуренцията се промени, всички останали на пазара се подготвят с още повече промоции. От цялото това присъствие печелят клиентите и това е най-добрата възможна новина. 

Какво ще открием от този оператор, като е важно да напомним, че сравняваме офертите от чужбина, защото брандът оперира в Румъния, Германия и Португалия. Там определено може да се похвали с доста високо реноме. Съвсем спокойно можем да проверим какво се предлага с помощта на VPN, а и самият бранд разполага с лиценз от Малта – вторият най-добър в индустрията, ако решите да се възползвате от тях. На този етап не трябва да забравяме, че официалният старт може да се забави и някои от прогнозите сочат евентуалното представяне за родните фенове едва в началото на есента. 

Какво обаче ще открием в портфолиото? Брандът има доста сериозна спортна платформа. Вниманието към дисциплините не е никак малко, но по-важното е, че ако говорим за бонуси, всички предложения са впечатляващи. Най-вероятно родните фенове ще получат много по-добри, все пак говорим за нов бранд, но това не трябва да ни изненадва. 

Имаме наличието на 100% спортен бонус за нови играчи, освен това ще открием, че условията са доста разумни - изискват се само 5 превъртания и най-важното, избраният коефициент, който ще се зачита е 1.65 - повече от справедливо предложение. Всеки клиент може да препоръча приятел, срещу което също ще получи бонус, а много забавно е, че ако поканите 10 приятеля, автоматично може да се състезавате в частна лига, като победителят отново получава награден фонд - това е доста приятна новина, особено ако искате спортните залози да се превърнат в по-социално преживяване. 

Има дори бонус  за акумулатори, с който може не само да се забавлявате с минимални средства, но същевременно да повишите шансовете си. Лоялните клиенти също получават допълнителни бонуси и всичко това трябва да ни накара да се замислим какви ще са предложението за нов пазар?

Можем да започнем от факта, че няма да има нужда от превалутиране и след като още не сме приели еврото, очакваме стартовите оферти да бъдат много по-сериозни. Все пак говорим и за нов оператор, който ще се стреми да привлича нови клиенти, а ако вярваме на историята и вниманието, което се инвестира, най-вероятно няма да останем разочаровани. 

Новите брандове все по-често идват с  подготвена технология и след като говорим за реномиран оператор с интересни награди за последните години – има само две награди за мобилното приложение, като едната се дава за качество и майсторство, както и скорост за  правене на транзакции. Очевидно е, че след като дори Германия оценява практиките, няма как да останем разочаровани, а за контрол на риска получаваме и допълнителни функции  като кеш-аут, които винаги ще гарантират тръпка и забавление на всеки спортен запалянко.