Най-вероятно сте забелязали, че конкуренцията на онлайн букмейкърите става все по-висока. Някои от тях станаха спонсори, а други тепърва ще търсят отбори, които да подпомагат. Няма как да останем без такова внимание, след като експертите дават висока оценка на родния пазар и докато търсим най-добрите условия за спортни прогнози на футбол, нека напомним, че изборът става още по-труден. Защо? 

На сцената има нов роден бранд, можете да обърнете внимание на анализа на NostraBet за Sesame и е възможно да не сте чували за  него – все пак това е голяма индустрия и самият бранд е известен на аудиторията със своите наземни казина, но тази година дойде време и за разрастване в онлайн пространството и както се досещаме, като всеки нов бранд, можем да открием доста добри условия за спортни прогнози. 

Ето защо и наблюдаваме положителен отзвук от клиентите, а не трябва да забравяме, че конкуренцията винаги е полезна. Какво имаме предвид, колкото повече брандове има на пазара, толкова по-добри са условията, а в този случай е очаквано да видим някои наистина приятни оферти и изненади. 

При него ще открием наличието на доста добри коефициенти, добри стартови оферти и наличието на редица полезни функции като кеш-аут. Брандът се стреми да покрива всички важни дербита, но ще открием и един недостатък, който е нормален за нов бранд на пазара – няма да откриете опцията за пряко предаване. Това най-вероятно ще се изчисти в следващите месеци, но ако не е пречка, препоръчваме да обърнете внимание на анализа на професионалистите. 

В тази класация обръщаме внимание на лицензираните брандове за територията на България и няма как да не насочим вниманието си към  един от добре познатите лидери в спортните залози – ефбет. Родният бранд е и основен спонсор на професионалния футбол у нас и няма как  да не забележим  позитивите, анализаторите посочват, че последният сезон е може би един от най-добрите, а сега тепърва трябва да видим как ще се развие този. Тук ще открием прякото предаване, заедно с други интересни предложения и бонус  игри, които включват родната лига. 

Един друг оператор ще ни изненада с много сериозни амбиции още от началото на годината. Palms Bet започна 2021 г. с редица нови предложения и видове залози, които на този етап нямат аналог. Можем да открием предложения като дуелите, в които срещаме въображаемо два отбора – един роден и един от чужбина. Имаме на разположение фентъзи футболна лига, а освен това ще се радваме и на безплатни игри. 

Подозираме, че не е останал човек, който да не е запознат с големите томболи и материални награди, които на този етап нямат аналог. Освен това няма как да забравим и фактът, че имаме някои много успешни спонсорски решения, все пак Пирин Благоевград направи фурор през изминалия сезон и най-вероятно сега ще има нужда от малко помощ, за да повтори успеха си. 

Не на последно място ще насочим вниманието на родните фенове към Уинбет. Брандът промени някои спонсорски договори и автоматично застана зад Локо Пловдив – вторият в надпреварата и се надяваме, че в следващите месеци ще може да се възползва от спонсорството. Обърнете внимание, че колкото повече се подобрява родния футбол, толкова по-интересни дербита предстоят. 

Разбира се, всеки един от изброените обръща внимание и на световния футбол, като там също можем да открием доста интересни предложения и промоции, но за повече информация можем да ви насочим към анализаторската платформа, която дава пълна информация за всеки един от посочените, а и за всички лицензирани букмейкъри в страната. Напомняме, че забавлението винаги трябва да бъде отговорно. И нека не забравяме, че винаги можем да открием предпочитаните залози на футбол и добре познатите анализи  за всяко следващо дерби.