Броят на сайтовете за залагания се покачва с бързи темпове, което носи по-голямо разнообразие на потребителите. Всяка компания се отличава с уникален облик и предлага определена листа с функции и услуги. Най-мащабният списък с букмейкърски сайтове от NOSTRABET съдържа актуална информация за легалните брандове и дава обстойни сведения за техните предимства и недостатъци.

Ако имате 18 години и обичате залозите на спорт, имате възможност да се регистрирате в узаконен онлайн букмейкър и да преследвате реални печалби. Кои са основните изисквания при избор на оператор и за какво е важно да се внимава, предстои да разберете.

Прегледайте списъка със спортни залози

Без значение дали имате профил, или не, можете да посетите спортния раздел и да разгледате активните събития. Проучете кои са следените дисциплини, какви маркети се предлагат и колко щедри са ставките. Ако смятате, че букмейкърът отговаря на Вашите критерии, насочете се към създаване на акаунт.

Повечето легални оператори в България акцентират на най-известните спортове като футбол, хокей на лед, тенис и баскетбол. В тиражите ще попаднете на двубои от десетки шампионати и турнири, пристигащи от различни краища на света. Напоследък се забелязва повишен интерес към електронните спортове, които предоставят динамична развръзка и мигновени печалби. Залагащите имат достъп до състезания по Dota 2, League of Legends, CS:GO, FIFA и други видеоигри.

Проучете наличните функции и инструменти

В наши дни букмейкърите добавят помощни услуги, които ни осигуряват по-голямо спокойствие и пълен контрол над залозите. Най-харесван от потребителите е инструментът за затваряне на залозите (Cash Out), заемащ ключови позиции във всички оператори. Благодарение на него можете да минимизирате загубите или да приберете печалба, преди да са приключили срещите. Дори част от компаниите предлагат частичен и автоматичен кешаут за още по-голямо улеснение на залагащите.

Други полезни функции са Редактирай залог и Създай залог. Първата е много ценна, когато искаме да добавим или премахнем залог от активен фиш, докато втората ни позволява да участваме с едномачова колонка. Например, ако имате фаворит за победител, очаквате повече картони и голове, използвайте Bet Builder и ще оформите по-щедър коефициент.

Запознайте се с активните бонуси за спорт

Употребата на бонуси и промо оферти е задължителна, ако се целите в печалби и положителен профит. Съвременните компании ни осигуряват редица примамливи предложения, носещи повече шансове за успех.

Новите потребители биват оферирани с начални бонуси, увеличаващи квалифициращия депозит. В сметката на участника се добавят кредити за залози, валидни за повечето събития и пазари. Регулярното участие в платформите е възнаградено с допълнителни облаги под формата на бонуси без депозит, оферти за презареждане, кешбек. Разбира се, те са придружени от условия и срокове за използване, които е задължително да се спазват.

Информирайте се за начините на плащане

Няма как да участвате в онлайн залози, без да извършите депозит. Има изобилие от платежни методи в букмейкърите, които осигуряват удобни и експресни парични преводи. Най-използвани са банковите карти, но в сайтовете се забелязва покачване на интереса към еПортмонетата като ePay, Neteller и Skrill.

Преди да се регистрирате в букмейкър, важно е да проучите способите за депозит и теглене и какви са наложените лимити. Проверете дали се удържат комисионни и в какъв срок парите постъпват в баланса.