Любителите на футбола имат повод за празненства, тъй като NostraBet организира безплатна игра с прогнози на футболни срещи. Ако имате афинитет към залозите на мачове, но не искате да рискувате собствени средства, включете се в играта. Очакват Ви ежемесечни печалби, чиято стойност достига 1000 лв., а в края на сезона ще бъдат раздадени дрон, Playstation 5 и iPhone 13 Pro.

 

Какво представлява Nostrabet Tipster League

През последните години се увеличи броят на типстърите. Това са хора, които анализират предстоящи събития и дават своите предвиждания на база статистика, вероятни състави, ключови обстоятелства. Повечето от тях могат да се похвалят с положителна успеваемост, която е видима за всичките им последователи.

За да обедини типстърите в България, Нострабет организира безплатна игра. Може да се запише всеки, който има 18 години и харесва футбола. За разлика от залозите в букмейкъри, не рискувате лични средства, тъй като се участва с виртуални точки. Всеки познат двубой води до печалба и изкачване в класирането. Колкото повече точки печелите, толкова по-голяма е вероятността да завършите на призовите позиции.

В зависимост от датата, на която сте се включили в играта, се определя началният Ви бюджет. Ако заявите участие от 1-во до 7-о число, Вашата банка ще съдържа 100 точки, затова бъдете сред първите, записали се за играта. Важно е да направите минимум 5 прогнози, за да попаднете в класирането. То е видимо на началната страница на Nostrabet Tipster League и се обновява автоматично.

 

Награди от безплатната игра

Въпреки че не се плаща входна такса и участвате за забавление, имате реален шанс да завоювате парична или предметна награда. Месечният бюджет на играта е 1000 лв., които се разпределят измежду първите 10 в подреждането. Ето каква е тяхната последователност:

Ø  1-во място – 300 лв.;

Ø  2-ро място – 250 лв.;

Ø  3-то място – 150 лв.;

Ø  4-о място – 75 лв.;

Ø  5-о място – 50 лв.;

Ø  6-10 място – 35 лв.

Това обаче не е всичко. Спечелилите най-много точки през футболния сезон ще оформят крайно класиране (Топ 5) и ще грабнат допълнителни награди:

Ø  1-во място – iPhone 13 Pro;

Ø  2-ро място – Playstation 5;

Ø  3-то място – Дрон;

Ø  4-о място – 500 лв.;

Ø  5-о място – 300 лв.

Паричните награди от Nostrabet Tipster League достигат до печелившите посредством Paypal или Easypay. Ако сте спечелили предметна награда от играта, ще я получите чрез избрана куриерска фирма.

Важно е да спазвате наложените условия от Nostrabet и да акумулирате печеливши виртуални залози.

 

Футболни първенства и турнири

Първо, за да участвате в играта, трябва да преминете регистрация. Има вариант за присъединяване чрез facebook профил, който отнема около минута. След това можете да разгледате предложените сблъсъци и да направите своите залози.

Nostrabet Ви дава възможност да предвиждате мачове от най-различни шампионати и турнири. Предпочитани от повечето играчи са известните първенства в Европа – Висша лига, Бундеслига, Серия “А”, Ла Лига, но имате достъп и до срещи от родния елит. Ако сте наясно с формата на водещите ни отбори, направете своите виртуални залози и спечелете точки за играта.

В личния профил ще получите информация за текуща статистика и постигнати резултати. Следите броя на познатите прогнози, общия сбор точки и стойността на средния залог.

Покажете своите умения и грабнете най-голямата награда от Nostrabet Tipster League!