Антони Марсиал потвърди, че ще напусне Манчестър Юнайтед това лято. Договорът на французина изтича в края на следващия месец и няма да бъде подновен. Той се сбогува с привържениците в социалните медии в понеделник вечер. 

„Скъпи фенове на Манчестър Юнайтед, С голяма емоция ви пиша днес, за да се сбогувам. След девет невероятни години в клуба, дойде моментът за нова страница в моята кариера Откакто пристигнах през 2015 г., имах огромната чест да нося тази фланелка и да играя пред вас, най-добрите привърженици в света!

Бих искал също така да изразя благодарността си към всички мои съотборници, техническия щаб и всички членове на клуба. Горд съм, че успях да споделя тези преживявания с вас. Манчестър Юнайтед винаги ще бъде в сърцето ми. Този клуб остави отпечатък върху моята кариера и ми предложи невероятна възможност да играя пред вас. Напускам, за да поема нови предизвикателства, винаги ще бъда Червения дявол и ще продължа да следя резултатите на клуба със страст."

Бившият френски национал се присъедини към "червените дяволи" през 2015 г. като юноша от Монако срещу 36 милиона паунда.