Феновете на Тотнъм ясно показаха, че не са доволни от случващото се в клуба, след като влязоха в сблъсъци със стюардите след загубата с 1:2 от Астън Вила снощи. 

Шпорите играха слабо, а независимо че поведоха, след това допуснаха обрат и бяха здраво освирквани още на почивката, а след това така и не стигнаха до нов гол. 

Някои от тях опитаха да излязат на терена и да протестират срещу президента Даниел Леви, но бяха спряни от охраната и това повиши сериозно напрежението и се стигна до сдърпване със стюардите. 

Кампанията е на път да завърши повече от разочароващо, след като тимът ще остане извън евротурнирите, загуби финала за Купата на Лигата и е много вероятно да бъде без талисмана си Хари Кейн от новия сезон, който според информациите иска да напусне. 

Снощи голмайсторът до голяма степен потвърди това, тъй като след последния съдийски сигнал бе силно развълнуван и направи почетна обиколка, сбогувайки се с почитателите на клуба. 

Освен това все още не е ясно и кой ще бъде мениджър на отбора, след  като експериментът с Жозе Моуриньо не проработи, Райън Мейсън е временен вариант, а Леви заяви, че клубът е загубил своята ДНК.