Президентът на Тотнъм Даниел Леви бе категоричен, че клубът ще защити интересите си по най-добрия начин по отношение на бъдещето на Хари Кейн. 

Голмайсторът иска да напусне, недоволен от липсата на прогрес при Шпорите и желаещи за подписа му със сигурност не липсват. Лондончани обаче нямат нужда да го продават, тъй като той има договор с тях за още 3 години. 

Вчера Тотнъм назначи Фабио Патаричи за изпълнителен футболен директор и макар и Леви да разбира разочарованието на играча, не смята да прави сериозни компромиси. 

„Никога не бих говорил публично за даден играч. Споделям напълно неговото недоволство от това, че не постигаме успехи и разбирам разочарованието му. Феновете и останалите играчи също искат да побеждаваме“ заяви Леви пред официалния уебсайт. 

„Една от основните задачи на Фабио ще бъде свързана със селекцията и въпросите за това кои играчи ще си тръгнат и кои ще останат. Невинаги на пазара обаче можеш да постигнеш това, което искаш. Затова ние ще направим най-доброто за клуба“ добави той. 

„Трябва да сме реалисти по отношение на мястото, на което се намираме. Пандемията продължава, а последствията от нея за нашия клуб са най-жестоки в сравнение с останалите, тъй като загубихме над 200 милиона паунда приходи. Построяването на новия стадион не можеше да дойде в по-лош момент, тъй като това увеличи неимоверно дълговете ни. Все пак положението ни не е чак толкова лошо, но трябва да сме внимателни. Ние обаче ще инвестираме в отбора“ каза още Леви. 

„Дали сме доволни от вястото, на което сме сега? Абсолютно не. Нещата обаче бързо могат да се променят и ние трябва да направим такач, че за следващите години да сме в добро финансово състояние. Нуждаем се от успехи на терена обаче, сега“.