Хари Магуайър обяви, че играчите на Англия с разбити сърца и крайно разочаровани след загубата си на финала на Евро 2020. 

Трите лъва бяха крайно близо до титлата, но отново се провалиха при изпълнението на дузпи, като пропуснаха последните си 3 удара. 

„Ние сме с разбити сърца, разочаровани и опустошени. Дадохме всичко от себе си и се видя, че мачът можеше да завърши по всякакъв начин. Бяхме по-добри през първото полувреме, второто бе за тях, а в продълженията всичко можеше да се случи“ заяви Магуайър. 

„Във второто продължение ги притиснахме, но за съжаление не успяхме да вкараме. Жестоко е да загубиш след дузпи и това не бе развръзката за която дойдохме тук. Искахме да донесем трофея у дома, но за съжаление нямахме късмет“ добави бранителят. 

„Изправихме се срещу силен отбор и трябва да призная, че италианците бяха страхотни през целия турнир. Нямаха обаче много чисти положения. Вкараха след статично положение, при което имаше няколко рикошета и топката се оказа в краката на техен играч. Разбира се можеше през второто полувреме да се справим по-добре в определени моменти. Като цяло контролирахме ситуацията и малко не ни достигна“ каза още Магуайър.