Селекционерът на Дания Каспер Юлманд беше много ядосан след отпадането от Англия на 1/2-финалите на Евро 2020. "Червеният динамит" се представи отлично на "Уембли", но спорна дузпа в продълженията се оказа решаваща за крайния изход на мача.

"Момчетата направиха толкова много на това първенство. Те са невероятни и играят великолепен футбол. Атакувахме, вкарвахме голове и показахме колко сме силни. Момчетата дадоха всичко от себе си както на терена, така и извън него. Разбира се, че сега сме разочаровани, защото бяхме на една крачка от финала, но някои обстоятелства ни попречиха да я направим".

"Много неща се оказаха срещу нас. Изгледах повторение на ситуацията с дузпата. Доста тънък момент. Немалко време на терена имаше едновременно две топки. В продължение на пет секунди преди изобщо Стърлинг да стигне до наказателното поле, сигнализирах на страничния съдия за втората топка. В други моменти от мача съдията действаше много по-бързо. А за самата дузпа - не видях такава. Много е тежко да загубиш по такъв несправедлив начин. Жал ми е за футболистите", заяви Каспер Юлманд.

Снимка: БГНЕС