Голмайсторът за Франция при равенството 1:1 с Унгария Антоан Гризман заяви, че той и колегите му са забравили какво е да играят пред пълни трибуни.

Футболистът на Барселона заяви още, че в унгарската столица е било доста горещо и това е попречило на качеството на игра.

"Нищо не ни се получи. Това е първият път, в който играем на пълен стадион, не се чувахме. Това ми напомня малко на Световното първенство, когато страдахме в групите. Ще трябва да се възстановим бързо, да си починем и да победим Португалия. Беше супер горещо, не се разбирахме на терена, свикнали сме с мълчанието по трибуните. Знаехме, че ще ни бъде трудно.", започна нападателят.

"Бих казал, че бяхме забравили какво е да играем на пълен стадион. Те ни вкараха след контраатака. Не знаехме как да се намерим и не успяхме да вкараме положенията си през първата част. Знаем, че разполагаме с пейка, която да направи разликата във всеки един момент. Отзад трябва да сме солидни. Нужно е да продължим да работим и да подорим две-три неща напред. Вярвам в целия отбор", коментира Гризман след мача.