Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, пубикува емоционален пост след победата на Португалия с 6:1 срещу Швейцария на 1/8-финалите в Катар. Както е известно голямата звезда на "мореплавателите" остана резерва и се появи на терена по-малко от 20 минути педи края на срещата.

„Португалия спечели. Слава Богу. Появиха се нови таланти. Това е чудесно. ще победим ли Мисля, че да!

Феновете викаха името на Роналдо. Не защото Португалия спечели... И не съм единственият, който говори за това. Целият свят гледаше… Защо всичко е така??? Радвам се, че Португалия спечели... (виждал съм Португалия да печели много пъти).

И дори това не отрича дребнавостта на много португалци. Това е грешно, защото те продължават да се карат, да изразяват негодувание и неблагодарност. Много е тъжно от това, което чета и чувам не тук, в Катар, а у нас... Много тъжно.

Много искам да се прибере, да напусне националния отбор и да седне до нас. Прегръщахме го и казвахме, че всичко е наред. Щяха да му напомнят какво е постигнал, откъде се е издигнал. Толкова исках да не се появява повече там. Страдахме достатъчно (никога няма да разберете колко).

Прибери се. Домът е мястото, където си разбран и приет. Винаги е било така. Където получаваш цялата благодарност, а не неблагодарността. Благодаря Роналдо. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти.

Толкова исках... Но каквото и да решиш, ние сме с теб. До смърт. “, написа Катя Авейро в Instagram.