Селекционерът на Мароко Уалид Реграги видимо бе разочарован след загубата в спора за бронзовите медали на Световното първенство в Катар. 47-годишният специалист, който „Атласките лъвове“ в първия африкански отбор, класирал се на ½-финал на мондиали, се закани, че тимът ще е още по-силен на следващия шампионат на планетата.

„Малко съм разочарован от тази втора поредна загуба. Дадохме всичко от себе си. Физически ни беше трудно. Играчите ни бяха доста уморени. Беше наистина интензивен мач. Честно казано, искахме да направим феновете ни още по-горди. Нашият отбор даде всичко от себе си. Ще научим много от това Световно първенство“, обяви Реграги след мача с Хърватия.

„Знаем, че след 4 години трябва да се върнем още по-силни. Горди сме да бъдем сред четирите най-добри отбора в света. Направихме футболно шоу и никога не се отказахме от това желание. Хърватите имат по-голям опит от нас и си заслужиха третото място. Успяхме да прекъснем традицията на европейците само те да играят на полуфинал. Направихме разликата и в последните ни два мача разбрахме, че трябва да работим още по-усърдно. Така и ще направим”, каза още селекционерът на Мароко.