Селекционерът на националния отбор на Сърбия по футбол Драган Стойкович бе разочарован след загубата на неговия тим с 0:2 от Бразилия в първия мач на тима му на Световното първенство в Катар. 

„През второто полувреме изглеждахме отчайващо, играта ни тотално се разпадна, вече не действахме като отбор. Със сигурност в следващите мачове ще изглеждаме различно. Това, което направихме... в един момент не можех да позная моя отбор. Особено във физическо отношение. За съжаление се вижда, че не разполагаме със 100% здрави играчи в отбора. Бразилия е черешката на тортата във футбола. През първото полувреме показахме, че можем да им се противопоставим. Щеше да е различно, ако Влахович, Митрович и Костич бяха готови на 100%“, заяви Стойкович, цитиран от БТА.

Легендарният сръбски футболист все още вярва, че тимът му може да продължи напред: „Първо трябва да си починем възможно най-добре. Със сигурност няма да наблягам на физическите натоварвания в следващите дни, тъй като се видя, че бяхме уморени през второто полувреме. Не е срамно да загубиш от Бразилия и ние не смятаме да се предаваме“.

Снимка: БГНЕС