Серхио Рамос преживява добро лично представяне в Пари Сен Жермен. Според испанската преса 37-годишният защитник е много близо до подновяването на договора си с ПСЖ за още една година, тъй като той изтича през юни 2023 г.

Рамос, световният шампион от 2010 г. в Южна Африка с Испания, е на път да вдигне своята 28-а титла като професионален футболист, тъй като ПСЖ води в Лига 1. Насър Ал Хелаифи, катарският президент на парижкия отбор, е много доволен от представянето му и играчът оценява високо продължаването на контракта с още един сезон във Франция.

Според испанския спортен вестник AS Рамос е лидер както вътре, така и извън съблекалнята. А неговата контузия на стъпалото, която му създаде толкова много главоболия миналата година, тъй като го държеше неактивен за дълго време, вече е напълно преодоляна, пише "Труд".

Един от ключовете Рамос да бъде близо до подновяване на договора си е много доброто представяне, което имаше в мача от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, въпреки факта, че ПСЖ беше елиминиран на осминафиналите.