Билетите за съботния сблъсък между ЦСКА 1948 и ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба днес след провеждането на специална среща с полицията, научи „Тема Спорт“.

На нея ще бъдат уточнени подробности по охраната на срещата, както и какъв брой пропуски ще получат привържениците на армейците. „Няма никакъв вариант мачът да не се играе на нашия стадион в Бистрица“, уточни за „Тема Спорт“ изпълнителният директор на домакините Добрин Гьонов.

Припомняме, че при предишното гостуване на ЦСКА на стадион „Витоша“ червените искаха промяна на арената на срещата, като тогава се проведоха няколко срещи с органите на реда. В крайна сметка обаче желанието им не бе изпълнено, а в отговор на това развитие, както и на високите цени на билетите, Сектор Г бойкотира двубоя.

„Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури. Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. „Васил Левски“. Глас в пустиня“, обявиха тогава феновете.

Вместо на трибуните, няколко стотин привърженици се настаниха на хълм край стадиона в Бистрица и оттам подкрепиха футболистите на Саша Илич за победата с 1:0. Любопитно е дали този път те ще влязат в клетката за гости в Бистрица.