Славия победи с 2:0 като гост ЦСКА 1948 в мач от 33-ия кръг от Първа лига и записа втори успех в последните си три мача. 

След 20 минути игра Теодор Иванов събори в наказателното поле Владимир Николов, но Тони Тасев изпълни слабо дузпата и вратарят на домакините Петър Маринов изби кълбото.

Две минути след това Денислав Александров стреля неточно към вратата на "червените", а след близо половин час игра неговият съотборник Иван Минчев шутира покрай гредата.

В 34-ата минута Росен Божинов допусна грешка при изнасянето на топката и фаулира Владимир Николов. Божинов получи директен червен картон, а при последвалия фаул Минчев изпълни прецизно, но стражът Маринов се справи с опасността.

Три минути преди края на първата част Венцислав Керчев центрира и Денислав Александров засече топката и откри резултата в полза на Славия.

В 57-ата минута Мартин Георгиев отправи опасен удар с глава, но изпълнението му беше неточно.

Осем минути след това гостите достигнаха и до втори гол. Ертан Томбак центрира в наказателното поле, Тони Тасев засече, но Маринов първоначално отби. Топката се върна в нападателя и той от малък ъгъл не остави шансове за защитата на ЦСКА 1948, правейки резултата 2:0.

Последваха пропуски на Тасев и на резервата Мартин Сораков, чийто удар се отби в страничната греда на вратата на домакините в 80-ата минута.

След този успех Славия остана на десето място в класирането с актив от 40 точки, докато "червените" са с пет пункта повече на седмата позиция.