След завръщането си в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо вече има на сметката си пет гола, а същинската част от сезона едва сега започва.

Отличното представяне на терена явно не е достатъчно за португалската суперзвезда на „червените дяволи“ и той взима участие и в елементи от тактическата подготовка на отбора.

Според ESPN Роналдо е уверил Оле Гунар Солскяер, че ще успява да реализира дори повече голове, ако Манчестър Юнайтед вдигне темпото си на игра. Желанието на петкратния носител на „Златната топка“ е защитниците на „червените дяволи“ да придвижват топката към фаза атака по-бързо.

Солскяер вече е започнал да търси правилния подход по ускоряване на прехода от фаза защита към атаката на отбора, а новото попълнение Рафаел Варан ще бъде от полза за идеята на норвежеца.

Треньорският щаб на Манчестър Юнайтед е доволен от уменията на французина при изнасянето на топката, а очакванията са именно Варан да се нагърби в основни линии с новите елементи в играта на отбора.

В събота от 14:30 ч. Манчестър Юнайтед приема Евертън на „Олд Трафорд“ в двубой от седмия кръг в английската Висша лига.