Халфът на Левски Адриан Краев е оценен на 500 000 евро от унгарския шампион Ференцварош. Според местното издание Blikk.hu, 23-годишният футболист е сред петте футболисти, набелязани за летни попълнения на „зелено-белите“.

Относно Краев изданието отбелязва, че изявите му са били наблюдавани от скаути на Ференцварош по време на реванша за купата на България срещу Лудогорец. 

Набляга се на факта, че халфът има 30 мача за Левски през този сезон, в които е вкарал два гола и е направил три асистенции. За интереса на унгарците към футболиста на "сините" се заговори в края на април.

Хосе Кордоба също беше посочен като цел на 33-кратните маджарски шампиони. Останалите набелязани играчи от „зелено-белите“ са малийският нападател Адама Траоре от Шериф Тираспол, норвежкият халф Оливер Берг от шведския Калмар, канадският полузащитник Дерек Корнилиъс от Панетоликос и малийският нападател Салиу Гуиндо от албанския Лачи. 

Президентът на унгарския гранд Габор Кубатов обяви, че 5-6 играчи ще напуснат тима и Ференцварош се нуждае от техни заместници. Бизнесменът обаче обяви и условията, което въпросните футболисти трябва да отговарят.

 "Търсим играчи, които да ни придвижат по-напред в развитието. Имаме и едно-две изисквания, които те трябва да изпълняват. Едното е да могат да играят бърз футбол на международно равнище, а второто е да са издържливи и да могат да пробягат поне 32 км в рамките на един час", заяви Кубатов пред „M4 Sport“.